Publicado 28/07/2021 15:28CET

Transports licita 25 contractes de rehabilitació en carreteres per 146 milions en 2021, algunes a València i Alacant

Obres en la carretera de Villotilla i en la senda de pelegrins.
DIPUTACIÓN DE PALENCIA

   MADRID, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

   El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat durant el que va de 2021 un total de 25 contractes de rehabilitació de fermes en la Xarxa de Carreteres de l'Estat, amb una inversió total de 146 milions d'euros.

   Les actuacions han sigut executades en les províncies de Madrid, Orense, Lugo, Càceres, Teruel, Cuenca, Toledo, Guadalajara, Ciudad Real, Burgos, Zamora, Valladolid, Salamanca, Soria, Màlaga, Còrdova, Almeria, València i Alacant.

   En un comunicat, el Ministeri que ara dirigeix Raquel Sánchez explica que aquest esforç inversor s'encamina a corregir el dèficit acumulat en la conservació durant els últims anys, amb l'objectiu últim de mantindre en bon estat de conservació els ferms per a permetre una rodadura còmoda i segura als vehicles.

   "La inversió realitzada i els projectes seleccionats, la licitació dels quals s'ha anat publicant durant els últims mesos en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, es deriven d'una adequada planificació, que respon a uns objectius ben definits per part de la Direcció de General de Carreteres i concordes amb els diferents plans i programes estratègics", assegura.

   Amb la licitació d'aquests 25 contractes d'obra de rehabilitació de fermes es milloraran un total de 620 quilòmetres de la Xarxa de Carreteres de l'Estat, la qual cosa suposa una superfície aproximada de 8,32 milions de metres quadrats i l'ocupació d'1,40 milions de tones de mescla bituminosa.

colaboracio