Trapero reitera la lleialtat de Mossos als jutges: "És el que hem fet sempre"

Ovació al major Josep Lluís Trapero a la seua arribada al complex central polici
MOSSOS
Publicado 17/10/2017 18:56:35CET

BARCELONA, 17 Oct. (EUROPA PRESS) -

El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha afirmat este dimarts que el cos sempre ha treballat amb lleialtat al govern i a l'autoritat judicial: "Diguen el que diguen, és el que hem fet sempre i el que continuarem fent".

Així s'ha pronunciat en un breu discurs a la seua arribada al Complex central dels Mossos a Sabadell (Barcelona), on l'han acollit comissaris i treballadors i l'han ovacionat, després que este dilluns compareguera davant la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela per un delicte de sedició, i que va acordar la seua compareixença quinzenal i retirada del passaport.

"No són moments fàcils però continuarem. Farem el que sabem fer, cosa que hem fet tota la vida. Pense que estem construint una de les millors policies del món", ha defensat Trapero, que ha opinat que els Mossos són una eina per millorar la vida de la gent.

Ha admès que "són moments durs i desagradables" però ha instat el personal i els agents del cos a continuar fent el que saben fer: fer bé la seua feina.

"El que més m'ajuda i al cos és que torneu al vostre lloc i continueu fent exactament el mateix que hem fet fins ara, això dignifica el cos i ens fa grans", ha sentenciat.

colaboracio