Publicado 04/05/2021 18:38CET

Traslladen la gira d'Extremoduro a 2022 a l'espera de "la conformitat" de Robe Iniesta

Archivo - Arxiu - Extremoduro, en una foto d'arxiu d'Europa Press
RICARDO RUBIO - Archivo

   MADRID/VALÈNCIA, 4 maig (EUROPA PRESS) -

   La promotora de concerts Live Nation ha anunciat el canvi de data per a la gira de comiat d'Extremoduro prevista per a enguany a l'any 2022, encara que reconeixent que no anuncia dies tancats a l'espera de "la conformitat" del cantant del grup, Robe Iniesta.

   "Live Nation lamenta comunicar la definitiva impossibilitat de celebració dels concerts multitudinaris previstos per a aquesta primavera i estiu de 2021 com a conseqüència dels efectes de la pandèmia mundial de covid-19, però està treballant per a oferir solucions", ha assenyalat en un comunicat la promotora.

   En aquest sentit, ha avançat que ja té confirmats, des del passat mes de febrer, els recintes per a celebrar tots els concerts de la gira en 2022, "que amb prou faenes varien" de les dates fixades per a 2021. "Però no podem anunciar les dates sense comptar amb la conformitat de Robe", ha afegit.

   Així, ha demanat als clients que ja havien adquirit entrades per a enguany que les guarden perquè seran vàlides per al mateix recinte i la mateixa data. En cas que la nova data no fóra adequada per a l'espectador que ja compta amb entrada, podrà sol·licitar la seua devolució, mentre que si no tira avant la gira, també es retornaran tots els imports.

   Extremoduro ja va anunciar el passat mes de març un nou ajornament de la seu gira de comiat, la tercera vegada que la suspenia, sense que en eixa ocasió la banda de rock extremenya posara una data definida per a reprendre-la a causa de la pandèmia de la Covid-19.

   "Vaig dir que tocaríem per collons, però ara ja no estic tan segur. De moment, l'única cosa segur és que enguany no va a poder ser", va escriure el fundador de la banda Robe Iniesta en un missatge en la pàgina oficial del grup.

   La gira de comiat del grup anunciada en 2019, unes hores després de comunicar la separació de la formació, s'havia ajornat anteriorment en dos ocasions, primer a la tardor de 2020 i després a la primavera de 2021.

   "No té sentit tornar a posar dates per a 2022 sense tindre la més mínima seguretat que se'n vaja a poder fer. No queda una altra que adaptar-se i fer un altre tipus d'espectacles més d'acord amb la situació que estem travessant. I quan tot s'arregle, reprogramarem la gira si és que para llavors encara segueix tenint algun sentit", indicava aleshores el grup.

   Aquest anunci va coincidir amb un altre fet pel propi Iniesta respecte a la seua previsió de traure el seu nou disc en solitari de cara a la pròxima primavera i començar a fer concerts a la tardor.

   La banda de rock tenia previst visitar huit ciutats (València, Múrcia, Sevilla, Madrid, Santiago de Compostel·la, Càceres, Barcelona i Bilbao) en la qual és la seua gira de comiat després de 34 anys marxa musical des que Robe Iniesta fundara la banda en Plasencia en 1987. Des d'aleshores fins avui, es van convertir en nom més que destacat de la història no ja del rock, sinó de la música espanyola.

Contador
colaboracio