Un treballador mort per l'esfondrament d'una bastida en les obres de l'Hotel Ritz de Madrid

Se derrumba un andamio en las obras del hotel Ritz de Madrid
EUROPA PRESS
Actualizado 18/9/2018 18:48:12 CET

MADRID, 18 Set. (EUROPA PRESS) -

Un treballador ha resultat mort per l'esfondrament d'una bastida en les obres de l'Hotel Ritz, que ha deixat, d'altra banda, onze ferits, segons ha confirmat Emergències Madrid.

Es tracta d'un dels obrers que ha quedat atrapat juntament amb altres tres entre les runes. Els Bombers de l'Ajuntament de Madrid han pogut rescatar els altres treballadors, que estan sent atesos pel SUMMA i pel Samur Protecció Civil.

Com ha explicat en el lloc de l'accident el delegat de Salut, Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Madrid, Javier Barbero, hi havia deu persones dins de l'obra. D'elles, han pogut eixir sis pel seu propi peu: tres estan ferides lleus, dos moderats i un de crític, que ha sigut traslladat fins a l'Hospital Gregorio Marañón.

De les quatre persones que han resultat atrapades, tres han pogut ser rescatades ja pels Bombers de l'Ajuntament de Madrid mentre que la quarta està localitzada i "tot apunta al fet que podria estar morta", han assenyalat des d'Emergències.

El propi Barbero ha dit que estaven "molt preocupats" perquè "la impressió que dóna és que pot tindre ferides incompatibles amb la vida", ha declarat als mitjans.

colaboracio