Tres detinguts a Elx per assaltar una vivenda deshabitada i causar danys al seu interior

Tres detinguts a Elx per assaltar una vivenda deshabitada i causar danys en el seu interior
POLICÍA LOCAL ELCHE
Publicado: lunes, 28 noviembre 2022 18:47

   ALACANT, 28 Nov. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut tres hòmens de 19, 22 i 26 anys per presumptament accedir a una vivenda i causar danys al seu interior en Bonavista. Els fets van ocórrer el passat 23 de novembre, sobre les 17.00 hores, quan una patrulla va ser advertida de la presència de tres persones entrant en un vehicle en els voltants d'una vivenda deshabitada amb cisalles i maces.

   A la seua arribada, els agents van trobar la porta d'accés al terreny completament oberta i el vehicle descrit a l'interior al costat de diverses ferramentes escampades pel sòl. Així mateix, els implicats, que van ser localitzats a l'interior de l'habitatge, havien fracturat tres de les finestres i encès la ximenera del saló. Davant açò, van argumentar que la seua pretensió era ocupar la casa, segons ha informat el consistori en un comunicat.

   Després de contactar amb el propietari del domicili, est va manifestar que el mateix es trobava deshabitat i tancat com a mètode preventiu. Així, els tres van ser detinguts i traslladats a dependències policials. A més, el vehicle en el qual circulaven va ser immobilitzat per mancar de segur obligatori.