Publicado 02/12/2020 16:57CET

Triar un llibre i portar-ho a l'alt d'una muntanya. Així és la campanya d'animació lectora #LlibresAlCim

Fundació Fulla puja els llibres al cim
FUNDACIÓ FULL

VALÈNCIA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

La Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) llança la campanya
'#LlibresAlCim', que busca una "participació massiva" de la societat valenciana convidant a aconseguir un repte: triar un llibre, pujar una muntanya i compartir una fotografia amb eixe hashtag.

D'aquesta manera, la iniciativa compleix el triple objectiu de "fomentar la vertebració del territori valencià, el contacte amb la naturalesa i la promoció de les lletres valencianes", explica l'entitat en un comunicat.

Aquesta proposta transversal vol implicar totes les parts del sector del llibre. Per açò, les llibreries són una part important del projecte com a prescriptores de llibres i també de la campanya. "És important posar en valor el treball que fan en el dia a dia i Llibres al Cim els envia marxandatge perquè els lectors i lectores demanen a les seues llibrers xapes, punts de llibres i bosses, però també recomanacions de lectures".

"Un país és una geografia, una llengua i unes persones. Volem que eixes persones s'impliquen a construir un projecte cultural potent", declara el president de FULL, Jesús Figuerola.

El projecte compta amb una pàgina web (llibresalcim.com), que comptarà amb les fotografies i també amb cròniques i ressenyes. La iniciativa funciona també a través de les xarxes socials per a fomentar la participació.

A més, amb l'estrena d'una sèrie d'episodis audiovisuals, Llibres al Cim anima a representants polítics, agents culturals i membres de la societat civil "a agafar un llibre en la nostra llengua, pujar amb ell a una muntanya del nostre territori i compartir la fotografia del moment".

En la campanya col·labora la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021, 'Llegim, llegim, llegim'.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Dieciocho años sin noticias de la Pioneer 10, en rumbo a Aldebarán

 2. 2

  Una marcha negacionista de la Covid-19 en Madrid pide recuperar derechos y libertades: "Fuera dictadura"

 3. 3

  Madrid prohíbe reuniones en casas y adelanta el toque de queda a las 22h con hostelería cerrada una hora antes

 4. 4

  Dimite el JEMAD tras su polémica vacunación, aunque defiende que siguió el protocolo y no recurrió a "privilegios"

 5. 5

  La familia Rivera despide, por última vez, a José Rivera 'Riverita'