El Tribunal Suprem de Tailàndia confirma la pena de mort per a l'espanyol Artur Segarra

Publicado 20/11/2019 11:49:24CET

MADRID, 20 Nov. (EUROPA PRESS) -

El Tribunal Suprem de Tailàndia ha decidit mantindre la condemna a pena de mort imposada a l'espanyol Artur Segarra pel segrest i l'assassinat del també espanyol David Bernat l'any 2016, ha informat el diari local 'The Bangkok Post'.

Segarra ha sigut traslladat des de la Presó Central de Bang Kwang al Tribunal Penal Central per a escoltar la sentència judicial. A la seua entrada, ha saludat als periodistes espanyols que esperaven en les portes del tribunal.

Segarra va ser condemnat a la pena capital per assassinat premeditat, ocultament del cadàver, detenció il·legal i robatori. Els fiscals del cas van explicar davant el tribunal que va jutjar els fets que s'havien trobat parts del cadàver en el riu Chao Phraya a Bangkok i en les províncies de Nonthaburi i Pathum Thani el 30 de gener del 2016. Posteriorment es van confirmar que les restes mortals eren de David Bernat.

El tribunal va basar la seua sentència en proves circumstancials i en imatges de les càmeres de vigilància, testimoniatges i el d'una serventa i la nóvia de Segarra, així com mostres d'ADN de Segarra i de la víctima arreplegades d'un congelador i d'un molinet elèctric.

Contador
colaboracio