Publicado 25/01/2019 12:26CET

Trobada a València amb més de 500 dones per a preparar el 8M

8M (arxiu)
EUROPA PRESS

VALNCIA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -

Més de mig centenar de dones representants del moviment feminista es reuniran els prxims dies 26 i 27 de gener a Valncia en la V Trobada Estatal del 8M, organitzat per la comissió del mateix nom per a establir les bases que regiran les prximes mobilitzacions entorn del 8 de mar.

Seran "dos dies de treball intens durant els quals més de 500 dones provinents de tot l'Estat espanyol i d'altres pasos debatran i aportaran la seua visió per a construir entre totes la vaga feminista i les accions del Dia Internacional de la Dona", assenyala l'organització en un comunicat.

Aquesta trobada vé precedida per altres quatre realitzades al llarg de 2018 a Elx, Saragossa, Mrida i més recentment a Gijón, i ser l'últim a nivell estatal abans del 8M. Les participants es dividiran en diferents grups de treball per a tractar els temes que conformaran els eixos de les mobilitzacions: cures, consum, treball, educació, violncies, migració i antiracisme.

El principal objectiu de la trobada és "proposar i consolidar les reivindicacions de la vaga del 8M de 2019 i el seu argumentari, per a així cridar la participació a totes les dones de l'Estat", expliquen.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"

 2. 2

  Detenido el bailarín Rafael Amargo por organización criminal y tráfico de drogas

 3. 3

  Unidas Podemos pide que el castellano sea lengua vehicular en Madrid ya que en muchos centros priorizan inglés

 4. 4

  El Gobierno elimina el recorte del 20% en las retribuciones de los militares en la reserva a los 63 años

 5. 5

  La movilidad se restringirá en Navidad, sólo se podrán reunir hasta 10 personas y toque de queda a la 1.30 horas