Publicado 15/09/2021 14:00CET

La UA celebra les XIII Jornades de Docència en Economia per a contribuir a la millora de la docència

La UA celebra les XIII Jornades de Docència en Economia per a contribuir a la millora de la docència
UNIVERSIDAD DE ALICANTE

   ALACANT, 15 set. (EUROPA PRESS) -

   La Universitat d'Alacant (UA) acollirà aquest dijous les Jornades de Docència en Economia que organitzen la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l'Institut d'Economia Internacional amb l'objectiu de contribuir a la difusió i al debat de les experiències docents innovadores, a fi de millorar la docència de les disciplines econòmiques a l'entorn de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

   La trobada es realitzarà entre el dijous i el divendres en format dual en la sala Vicens Vives de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i es podrà seguir en directe per Internet, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

   Les jornades, que s'han consolidat com un espai obert a la reflexió i a l'intercanvi d'experiències entre docents de tota Espanya, compten amb un programa amb sessions plenàries, paral·leles i tallers amb la participació d'experts de tot el món.

   El divendres a les 09.30 hores la intervenció serà de Ramón María Dolores i Faraó Llorens, catedràtic de l'escola universitària de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la UA en la conferència 'Qué nos está pasando? Educación universitaria en tiempos inciertos'.

Contador
colaboracio