Unides Podem proposa incrementar en cinc milions el pressupost d'À Punt per a personal

Archivo - Arxiu - Edifici de la seu de la televisió valenciana À Punt, a València, Comunitat Valenciana (Espanya), a 17 de setembre de 2020.
Rober Solsona - Europa Press - Archivo
Publicado: miércoles, 30 noviembre 2022 19:00

   VALÈNCIA, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

   Unides Podem Esquerra Unida ha proposat incrementar en cinc milions d'euros el pressupost de la radiotelevisió pública valenciana À Punt per a incrementar el seu personal, amb el que el finançament directe de la Generalitat ascendiria a 53,83 milions.

   L'esmena, promoguda per la portaveu adjunta Estefanía Blanes, busca elevar en cinc milions la quantitat actual, amb aquests cinc milions que es resten del capítol de despeses diverses.

   Blanes ha explicat a Europa Press que la partida busca ampliar els recursos per a la producció d'informatius de la radiotelevisió, ja que "a dia de hui, els recursos no són suficients" per a garantir la producció pròpia.

   La diputada ha explicat que hi ha places que no estan cobrint-se i que és necessari que hi haja "un marge per a poder cobrir vacances, permisos o algun tipus d'esdeveniments informatius o excepcionals".

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià