Publicado 21/01/2022 18:19

La Universitat d'Alacant i l'AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat

La Universitat d'Alacant i AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat
UNIVERSIDAD DE ALICANTE

   ALACANT, 21 gen. (EUROPA PRESS) -

   La Universitat d'Alacant (UA) i Asociación de Empresarias, Profesionales y Directivas de la Provincia de Alicante(AEPA) col·laboraran en l'engegada d'un títol propi de la UA en matèria d'igualtat.

   Les dos entitats ho han fet públic aquest divendres després de la firma d'un conveni de col·laboració rubricat per la rectora, Amparo Navarro, i la presidenta d'AEPA, Marcela Fernández, a Alacant.

   Navarro ha destacat, en un comunicat, que "aquest conveni obri una porta a col·laborar en moltes qüestions en les quals coincideix l'interés tant d'AEPA com de la Universitat d'Alacant i per a començar ens hem fixat en la necessitat de formació en matèria d'igualtat".

   "Les empreses hauran d'implementar plans en aquesta matèria i per a fer-ho es necessita gent formada, amb coneixements i habilitats per a realitzar-los i dur-los a terme. Eixa serà la raó d'aquest nou títol en què començarem a treballar", ha ressaltat la rectora.

   Per la seua banda, Fernández ha assenyalat la "importància de comptar amb la Universitat d'Alacant", tant en l'engegada d'aquesta iniciativa, "que tindrà una gran demanda entre les empreses alacantines", com en "diferents projectes" que la presidenta d'AEPA espera que vegen la llum al costat de la UA després de la rúbrica del conveni.

   L'acord servirà per a obrir un canal de col·laboració en matèria de pràctiques estudiantils, tant en la mateixa associació, com en les diferents empreses que la componen.

   En la reunió han participat també la secretària general de la Universitat d'Alacant, Esther Algarra; la vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica, María Jesús Pastor; i la directora del Secretariat d'Igualtat, Carmen Vives per la UA i Pepa Ripoll, vicepresidenta de l'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives de la Província.