21 de febrer de 2020
 

Urbanisme i el València expressen la seua "voluntat" per a donar una solució definitiva al Nou Mestalla

Publicado 21/1/2020 16:18:41CET
Ndp + Foto Va reunir Nou Mestalla
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA

VALÈNCIA, 21 Ene. (EUROPA PRESS) -

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut una reunió de treball amb el president del València Club de Futbol, Anil Murthy, per a dur a terme un seguiment dels terminis marcats i col·laborar en la construcció del Nou Mestalla. Les dos parts han mostrat després de la trobada "voluntat" per a donar "una solució definitiva" a la construcció del futur estadi.

Així, Gómez ha assenyalat "els passos donats en l'anterior mandat per a complir amb els compromisos que marcava l'Actuació Territorial Estratègica (ATE)" entre els quals ha destacat l'enderrocament de l'edifici consistorial i "el cost econòmic i polític" que aquesta operació va suposar.

"En aquest mandat --ha prosseguit l'edil-- volem donar compliment a les fites i compromisos adquirits pel club amb la ciutat" i ha puntualitzat que "el principal és la construcció del nou estadi".

"Es tracta d'un projecte emblemàtic per a la ciutat sobre el qual des de l'Ajuntament hem de dur a terme un seguiment perquè es complisquen els terminis previstos en l'ATE", ha recalcat la vicealcaldessa, que ha ressaltat la "bona voluntat, disposició i diàleg per a resoldre aquest problema que hem demostrat les dos institucions".

Les dos parts han compartit "la voluntat i l'objectiu d'acabar en aquest mandat la construcció del nou Mestalla", en paraules de Gómez, qui ha assegurat que com a institució "anem a afavorir que les dos parts donem els passos necessaris per a aconseguir-ho". "Volem ser un Ajuntament que impulse el desenvolupament d'aquest procés i que les fites temporals es puguen complir".

Per la seua banda, des del València CF s'ha apuntat, en un comunicat, que el president, Anil Murthy, s'ha reunit amb la responsable municipal amb una "voluntat ferma" de les parts per a seguir avançant en el pla previst.

En la trobada s'ha repassat el pla previst --ja analitzat fa una setmana de manera tècnica amb el club i amb ADU, la gestora de cooperatives que impulsa el projecte urbanístic en els terrenys que ocupa l'actual Mestalla-- amb la "voluntat ferma" compartida de finalitzar el projecte del canvi d'estadi, afig el club.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Zack Snyder publica un diseño inédito del Batman Knightmare de Ben Affleck

 2. 2

  Nuevo récord de conversión de energía solar en electricidad

 3. 3

  Italia eleva a 17 el número de casos confirmados de coronavirus

 4. 4

  Celaá rebajará a 5 la nota para acceder a las becas universitarias y eliminará las cuantías variables

 5. 5

  Denuncian un caso de 'bullying' en un colegio de Vallecas tras la agresión a un escolar de 14 años