València acull el primer Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries

Primer campionat d'Espanya d'hamburgueseries a València
ORGANIZACIÓN
Publicado 25/9/2018 11:25:34CET

VALÈNCIA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

València acollirà el primer Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries del 27 al 30 de setembre en l'antic llit del Riu Túria en un esdeveniment obert al públic per a "demostrar el valor gastronòmic d'aquest plat tan popular", segons han informat aquest dimarts fonts de l'organització en un comunicat.

Així, entre el pont de les Flors i el pont de l'Exposició, una desena d'hamburgueseries de tot el territori nacional competiran en format street food amb les seues millors propostes gourmet per a aconseguir el premi a la Millor Hamburgueseria d'Espanya.

Els assistents al I Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries podran degustar tot tipus d'hamburgueses Premium, des de les més clàssiques, fins a les més innovadores, creatives, avantguardistes i d'autor, totes elles amb les millors carns seleccionades certificades, pans artesans i productes frescos de proximitat de la "màxima qualitat", segons les mateixes fonts.

Entre algunes de les aspirants, hi ha una hamburguesa de carn de bou de la vall d'Esla madurada durant 32 dies o la "Andrea Pirlo" acompanyada amb escates de parmesà, ruca, tomaca semiseca i maionesa trufada, una recepta vintage de carn de vaca gallega amb pa de cervesa torrada o un saborós filet de gambot i rap preparat amb salsa de Yuzu per als amants del mar.

Els més valents podran degustar "La Bestia Parda", una hamburguesa d'1 quilo de vaca rossa gallega certificada i madurada 45 dies. Un jurat professional serà l'encarregat d'avaluar cadascuna de les propostes el dissabte 29 de setembre a les 19.30 hores, en les quals es valorarà, entre altres aspectes, la qualitat de les matèries primeres, el punt de l'hamburguesa, el tipus de pa, el sabor i l'originalitat de la recepta.

El jurat del I Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries estarà compost per l'expert tastador d'hamburgueses, Joe Burgerchallenge, el xef del restaurant Pelayo Gastro Trinquet, Pablo Margós, el director creatiu de Two Many Chefs, Carlos Medina i Miguel Rives CEO Gastroagencia, els qui donaran a conéixer el resultat de la seua deliberació després del tast a cegues de les hamburgueses i qui es porta el trofeu a la Millor Hamburgueseria d'Espanya.

VOTACIÓ D'ASSISTENTS

Així mateix, el públic assistent també podrà votar què restaurador mereix el premi fins el diumenge 30 de setembre. La participació tindrà premi i un dels votants, triat per sorteig, rebrà el seu propi pes en cervesa. El guanyador es donarà a conéixer per xarxes socials el dilluns 1 d'octubre, segons les mateixes fonts.

A més, el I Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries reptarà a més els assistents el diumenge 30 de setembre a les 12 hores a descobrir quantes hamburgueses són capaces de menjar en 30 minuts i el guanyador serà premiat amb el seu propi pes en cervesa.

L'oferta gastronòmica de la primera edició del Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries es completa amb una àrea chill out per a la degustació de ginebres que comptarà amb una gran varietat de marques.

Contador
colaboracio