València es convertirà en 2019 en la capital mundial de la tecnologia 5G

HISSAT DE LA BANDERA DEL VLC 5G GLOBAL EVENT
UPV
Publicado 11/12/2018 16:16:22CET

VALÈNCIA, 11 Dic. (EUROPA PRESS) -

La ciutat de València es convertirà al juny de 2019 en la capital mundial de la 5G amb l'European Conference on Networks and Communications (EuCNC), una trobada que reunirà als principals experts de tot el món en aquesta tecnologia, tant de l'àmbit industrial com investigador.

D'aquesta manera, durant cinc dies --del 17 al 21-- la capital albergarà un dels majors esdeveniments internacionals sobre tecnologia 5G. A més, els dies 17 i 18 de juny, en paral·lel, tindrà lloc el 5G Global Event, un esdeveniment de promoció de la 5G d'abast mundial que organitza per torn enguany Europa, i la seu triada del qual ha sigut València.

En el 5G Global Event participaran tots els grups mundials de promoció de la 5G. Aquest esdeveniment torna a Europa tres anys després i ho fa a València, convertida hui "en un dels principals referents en investigació sobre tecnologia 5G".

Per a celebrar aquesta fita, hui ha tingut lloc l'hissat de les banderes de tots dos esdeveniments 5G en el Palau de Congressos de València --que acollirà aquestes trobades-- en un acte al que ha assistit el professor Narcís Cardona, de la Universitat Politècnica de València, juntament amb la primera tinent d'alcalde de València, Sandra Gómez.

colaboracio