Publicado 09/04/2021 18:12CET

València dóna una "volta al món en 80 plats" amb menús a 19, 29 i 39 euros

Gastronomia.- Turisme.- 'La volta al món en 80 plats' permetrà gaudir de la gastronomia internacional sense eixir de València
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA

   VALÈNCIA, 9 abr. (EUROPA PRESS) -

   La ciutat de València ha engegat la seua particular volta al món a través de la gastronomia. Fins al 18 d'abril, més de 30 restaurants proposen plats específics de diverses cuines del món i fusions entre receptes locals i foranes en la primera edició d'aquest festival gastronòmic.

   Els 30 restaurants adherits oferixen menús a preu tancat de 19, 29 o 39 euros (beguda a part) i exploren proposades culinàries de Tailàndia, l'Argentina, el Vietnam o el Marroc. Tac de pollastre tikka masala i emulsió de cúrcuma, baklava amb gelat de carabassa, bacallà i umeboshi o arròs mariner amb mahonesa ssam jang són alguns dels plats que ja es poden degustar.

   Sota el nom 'La volta al món en 80 plats', aquesta iniciativa promoguda per Visit València pretén impulsar al sector gastronòmic valencià en un moment delicat i destacar els restaurants són entorns segurs i compleixen totes les mesures sanitàries.

   En un temps en el qual tots trobem a faltar viatjar, l'objectiu és reivindicar un dels elements més significatius de tota cultura: la seua gastronomia. El festival convida així a explorar altres llocs a través de receptes peruanes, les Índia o fins i tot de diferents parts d'Espanya.

   "Els xefs de València manegen les tècniques més avantguardistes per a reinterpretar els plats més mítics i representatius, tant de la nostra terra, com de diferents parts del món amb l'objectiu de fer-nos gaudir de la gastronomia internacional sense moure'ns de València", ressalta el regidor de Turisme i president de la fundació, Emiliano García.

   Tots els menús i restaurants participants es poden consultar en la web de València Cuina Oberta, a més de realitzar reserves. Aquesta pàgina compta amb un buscador per zona geogràfica o per tipus de menú.

Contador
colaboracio