Publicado 29/10/2020 18:24CET

València reclama que la fusió de Bankia i Caixabank tinga la seu social en la ciutat i mantinga els llocs de treball

VALÈNCIA, 29 Oct. (EUROPA PRESS) -

El Ple de l'Ajuntament de València ha expressat hui la seua "voluntat clara i inequívoca que l'entitat resultant de la fusió de Bankia i Caixabank tinga la seua seu social, fiscal i operativa de forma definitiva en la ciutat" i es mantinguen les ocupacions dels treballadors de les entitats.

A més, l'Ajuntament s'ha compromès a defendre aquesta postura
davant les entitats bancàries, "així com davant els organismes i
institucions pertinents i, en particular, davant el Govern d'Espanya", segons ha explicat el consistori en un comunicat.

La proposta d'acord inicial havia sigut presentada pel Grup Popular però ha sigut finalment aprovada amb una esmena de l'equip de govern, amb el vot de tots els grups municipals excepte Vox, que s'ha abstingut.

Així, el consistori reclama que se situe a València no només la seu social, sinó també la seu fiscal, a més de mantindre els llocs de treball de les entitats.

Segons l'acord plenari, l'Ajuntament instarà el Govern d'Espanya a sumar-se a aquesta proposta i a "comprometre's amb la seua consecució, realitzant totes les gestions i mesures que siguen precises per al seu compliment".

colaboracio