VALNCIA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) -
La cuinera valenciana Begoña Rodrigo, que compta amb una estrela Michelin, és una de les concursants de l'edició internacional de Top chef.
De la m del servici de streaming sota demanda Hayu, Top Chef torna amb la seua vintena temporada. En una edició 'world all-stars' disputada a Londres, 16 dels millors concursants de Top Chet d'arreu del món s'enfronten en la competició "més ferotge que s'haja vist en la serie culinria".
El concurs, guanyador dels premis Emmy, James Beard i Critics' Choice i produt per Magical Elves, torna amb la presentadora Padma Lakshmi, el jutge principal Tom Colicchio i Gail Simmons i podr veure's en Hayu a partir del 10 de mar.
En aquesta ocasió, els xefs, tots guanyadors i finalistes representants d'11 versions diferents de Top Chef a tot el món, tornen als fogons per a enfrontar-se a Londres abans d'arribar a la gran final que es disputar a París.
Aquest enfrontament suposa la primera vegada que l'edició nord-americana de Top Chef es trasllada a l'estranger durant tota una temporada.
La valenciana Begoña Rodrigo --primera guanyadora de Top Chef Espanya-- torna a les cuines per a lluitar pel premi mundial. És la xef executiva i propietria de la Salita, restaurant localitzat a Valncia i que compta amb una estrela Michelín.
UN GIR ALS PLATS BSICS BRITNICS
Des de preparar un pícnic al castell d'Highclere fins a enfrontar-se a l'estadi del Tottenham Hotspur, els xefs competiran a llocs emblemtics de la capital anglesa i els seus voltants.
Els condecorats professionals donaran un gir als plats bsics britnics, des del rellom Wellington fins al menjar típic dels pubs i el te de la vesprada.