La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana diu que la paraula de Rajoy "val poc"

Mónica Oltra
Europa Press
Publicado 11/12/2017 17:32:44CET

LAS PALMAS DE GRAN CANÀRIA, 11 Dic. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assenyalat este dilluns que la paraula del president del Govern central, Mariano Rajoy, "val poc" en relació a la promesa realitzada als socialistes de dur a terme una reforma de la Constitució Espanyola.

En este sentit, Oltra va indicar que "no és la primera vegada que es fa una afirmació i després no es compleix" i, sobre este tema, va exposar a manera d'exemple el sistema de finançament, sobre el qual va assenyalar que Rajoy "es va comprometre al fet que abans de final d'any estaria renovat, que porta caducat des del 2014", no obstant açò va lamentar que "van a donar els raïms i el nou sistema de finançament va a estar sense aprovar".

A açò, durant una visita al Cabildo de Gran Canària, va afegir una altra qüestió a manera d'exemple com és el pacte que el PP té amb Ciutadans, i sobre el qual va apuntar "ja va eixir Maillo dient que no ho anaven a complir perquè total com els havien obligat per a votar-los en la investidura, per a qué complir-ho".

Per a Oltra, és el mateix que ha passat amb la reforma constitucional, Rajoy "es compromet a fer alguna cosa per a eixir del pas, perquè a més és una manera de governar tan estàtica, tan poc activa, deixar els problemes podrir-se en els calaixos, ell diu que va a fer alguna cosa per a eixir del tràngol i després no es fa, ací cadascun ja que jutge si això és enganyar o no. Jo per descomptat no em fie molt de la paraula del senyor Rajoy".

colaboracio