Publicado 14/10/2021 12:23CET

VIU nomena a tres nous degans i un director per a liderar les seues facultats el pròxim curs

Archivo - Arxiu - VIU nomena a tres nous degans i un director per a liderar les seues Facultats el pròxim curs
VIU - Archivo

   VALÈNCIA, 14 oct. (EUROPA PRESS) -

   Universitat Internacional de València (VIU) acaba d'incorporar a tres nous degans per a liderar la Facultat d'Arts, Humanitats i Comunicació, la Facultat de Ciències de l'Educació i la Facultat de Ciències de la Salut i un nou director per a encapçalar l'Escola Superior d'Enginyeria, Ciència i Tecnologia.

   Els nous càrrecs són Nestor Sánchez Doreste, director de l'Escola d'Enginyeria, Ciència i Tecnologia; Vicente Antonio Gea Caballero, degà de la Facultat de Ciències de la Salut; Gemma Ruiz Varela, de la Facultat de Ciències de l'Educació i Joan M. Oleaque Moreno, degà de la Facultat d'Arts, Humanitats i Comunicació.

   Segons ha informat la institució en un comunicat, aquestes incorporacions "consoliden la ferma aposta de VIU per convertir les seues facultats en centres de formació i investigació d'absoluta referència en les seues diferents àrees de coneixement, destacant el prestigi acadèmic d'aquesta Universitat online i dels seus professors".

   La rectora de la VIU, Eva María Giner, els ha donat la benvinguda, en aquest començament del nou curs acadèmic, i ha recalcat que l'objectiu de VIU és "consolidar la seua posició a l'avantguarda de la formació, a través de les seues quatre Facultats i l'Escola Superior d'Enginyeria".

   Els objectius, segons ha dit, són "seguir impartint una educació universitària online amb els més alts estàndards de qualitat i excel·lència; seguir investigant, ja que per a nosaltres la investigació és la peça clau que permet que el professorat estiga en formació contínua i per la rigorosa tasca de transferència d'eixe coneixement a la societat i ampliar l'impacte social que VIU ja està generant".

Contador
colaboracio