Publicado 28/10/2020 11:51CET

Vivenda destina set milions d'euros per a la regeneració urbana i rural en sis municipis

Imatge de Morella
GENERALITAT VALENCIANA

VALÈNCIA, 28 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica ha resolt la concessió de prop de set milions d'euros a sis municipis, dins de les ajudes del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRUR) en el marc del Pla Estatal de Vivenda 2018-2021, convocades mitjançant pública concurrència el juny passat.

Les ajuden estan dirigides a millorar els teixits residencials, recuperar conjunts històrics, centres urbans, barris degradats i nuclis rurals, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Sis municipis de la Comunitat Valenciana han sigut adjudicataris d'aquesta convocatòria d'ajudes, dos més que els beneficiats en la del 2019, gràcies a l'augment de la dotació pressupostària en un milió respecte l'anterior. Referent a açò, el vicepresident segon i conseller de Vivenda, Rubén Martínez Dalmau, ha expressat la satisfacció "perquè la modificació de bases que hem introduït ha servit per a afavorir que les ajudes puguen arribar també a xicotets municipis".

Les ajudes tenen un caràcter plurianual i ascendeixen a un total de 6.670.266,50 euros, dels quals 4,8 milions corresponen a l'aportació del Ministeri de Foment i 1.859.70,60 euros a l'aportació de la Generalitat.

colaboracio