Vox creu que hi ha un "desafiament" de Serrano amb la seua actitud i avisa que podrien adoptar-se "mesures"

Publicado 26/6/2019 16:58:39CET
Jesús Prieto - Europa Press

SEVILLA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

El grup parlamentari de Vox ha considerat aquest dimecres que hi ha un "desafiament" del president del grup, Francisco Serrano, amb la seua actitud en relació amb l'assumpte de la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre La Manada i ha avisat que fins i tot podrien adoptar-se "mesures" des del Comité Executiu Nacional del partit.

Així s'ha pronunciat en declaracions als periodistes en el Parlament, el portaveu del grup, Alejandro Hernández, qui ha expressat que a ell i als altres deu diputats de Vox els ha agafat "de sorpresa" un escrit de Serrano publicat aquest dimecres per Europa Press en el qual explica els motius li han portat a agafar la baixa mèdica per un poc més de 30 dies.

En dita publicació, Serrano explica que s'agafa eixa baixa mèdica, que ja ha sigut comunicada al Parlament, després del "linxament" que està patint pel seu comentari en Facebook contra la sentència del Tribunal Suprem sobre La Manada. Serrano atribueix eixes polèmiques paraules a un "col·laborador".

Serrano defèn en eixe escrit l'anàlisi "objectivament i jurídicament rigorós" que va publicar en el seu compte en Twitter sobre la sentència del Tribunal Suprem, i en el qual es reafirma, si bé afig que va sol·licitar a un "nou col·laborador que ho publicara també en Facebook, la qual cosa va derivar en una publicació completament aliena a mi i manifestament incorrecta en les formes".

Per a Alejandro Hernández, "si desafortunades han sigut les publicacions precedents, l'escrit que ha fet públic aquest dimecres ho és més encara". Ha indicat que evidentment no és satisfactòria una explicació en la qual es diu que s'han deixat les publicacions en xarxes socials "en mans d'un inconscient, la qual cosa denota una greu irresponsabilitat".

Contador
colaboracio