Publicado 17/01/2022 17:25

WhatsApp prepara l'opció de pixelar o difuminar imatges en el seu editor

Archivo - Arxiu - WhatsApp
WHATSAPP - Archivo

   MADRID, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

   L'aplicació de missatgeria WhatsApp prepara noves funcions per al seu editor d'imatges amb les quals permet que els seus usuaris puguen pixelar o difuminar determinades parts d'una fotografia directament des de l''app'.

   WhatsApp prova una sèrie de noves funcions en el seu editor en l'última beta de la seua app per a Android, en la seua versió 2.22.3.5, com ha informat el portal especialitzat WABetaInfo, entre els quals es troben nous pinzells per a escriure o dibuixar sobre imatges i vídeos.

   Fins ara, els usuaris de WhatsApp només podien utilitzar un tipus de pinzell, però amb la nova beta podran accedir a dos nous pinzells addicionals que amplien les possibilitats a tres.

   Entre el codi de l'aplicació, la companyia ha inclòs referències també a la possibilitat de difuminar parts d'imatges des d'Android i iOS, una opció que actualment no es pot dur a terme des del seu editor.

   Altres novetats presents en les betes de l'app arriben a la seua versió per a escriptori, on s'ha llançat un nou disseny amb colors actualitzats per a les bambolles verdes de xat en el mode fosc, com ha informat el portal citat.