Publicado 26/10/2020 18:33CET

Xavo Giménez porta el seu humor "àcid" al Micalet amb l'estrena de 'De fora vindrem'

?De Fora Vindrem ?
EL MICALET

VALÈNCIA, 26 Oct. (EUROPA PRESS) -

El Teatre Micalet de València rebrà, des del dimecres 28 d'octubre i fins al diumenge 1 de novembre, l'estrena de 'De fora vindrem', la nova producció de la companyia valenciana Purna Teatre. Es tracta d'una comèdia "destarifada", estructurada en sketchs, que reflexiona sobre la marxa obligada del lloc al qual es pertany.

L'obra convida l'espectador a posar-se en la pell de Hans i Paul
--interpretats per Pau Blanco i Xavo Giménez--, dos germans que hereten la casa familiar i que, superats per la precarietat, es veuen en la necessitat de posar-la en venda.

La subhasta d'aquesta vivenda desencadenarà un "èxode bíblic" que certificarà "la fi de la terra promesa i que la nostra casa ja no és nostra", segons afirmen des de la companyia.

Després d'espectacles com 'Spaña' o 'Star farts', Purna Teatre torna a fer ús d'un humor "àcid i absurd" per a crear aquest muntatge, un exercici de crítica social amb textos de Toni García i el mateix Xavo Giménez, qui també dirigeix l'obra.

La programació del mes de novembre al Teatre Micalet vindrà marcada per la visita de la companyia Crit amb la seua peça 'L'increïble assassinat d'Ausiàs March', del 4 al 8 de novembre, i la posterior estrena, el dia 18, del 'Malfet d'Inishmaan', una comèdia negra del dramaturg angloirlandés Martin Mcdonagh, que suposarà la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet, avancen des de la sala.

Contador
colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  La agonía de un explorador polar, contada por una mancha en su diario

 2. 2

  El Gobierno propone limitar a 6 personas las reuniones en Navidad y toque de queda a la 1.00 en Nochebuena y Nochevieja

 3. 3

  La teniente coronel Silvia Gil, primera mujer que dirigirá una Comandancia de la Guardia Civil al asumir la de Teruel

 4. 4

  Rocío Flores se apunta a la tendencia beauty más arriesgada

 5. 5

  Elena Tablada estalla contra los que cuestionan cómo educa a su hija Ella