Publicado 22/07/2021 12:56CET

Zahara, Sidonie i León Benavente actuaran a les noves 'Nits de Vivers'

Imatge concert La MODA
SILVIA VILLAR

   VALÈNCIA, 22 jul. (EUROPA PRESS) -

   El pop de Los Secretos, Zahara o Sidonie; el rock de León Benavente, Corizonas o Novedades Carminha i el rap i la música urbana de Nach, Prok, Morad o Iseo & Dodosound són algunes de les propostes del nou cicle 'Nits de Vivers', que arrancarà el 29 de juliol en els Jardins de Vivers de València.

   El cicle, que es perllongarà durant cinc setmanes per a oferir més de 20 espectacles de diversos estils, compta amb l'impuls de Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas, explica l'organització en un comunicat.

   Així, durant el mes d'agost, València comptarà amb una nova programació musical que portarà el lema 'Reviu Vivers' i té el l objectiu de "crear noves experiències i generar trobades de qualitat entorn de la música en directe".

   En aquesta línia, no només es gaudirà de la música en directe, sinó també d'una ambientació creada per a l'ocasió, especialment dissenyada per a celebrar el retrobament amb amics, amb un photocall en el qual capturar els millors moments compartits i una zona en la qual degustar diferents propostes gastronòmiques.

   A més, Vibra Mahou dona l'oportunitat de participar visitant la web de la marca en sorteigs de tastos que es duran a terme abans dels concerts, de la mà d'un expert beer somelier. Una experiència que farà del retrobament amb la música en directe una experiència per a tornar a vibrar.

   Les entrades per a Nits de Vivers es troben en www.nitsdevivers.com. Tota la informació de les activitats de Revive Vivers en www.mahou.es/vibra/revivevivers.

Contador
colaboracio