28A.- Mesquida (Cs) es compromet a bonificar a les empreses que acomiadin a menys treballadors

28A.- Mesquida (Cs) Es Compromet A Bonificar A les Empreses Que Acomiadin A Menys Treballadors
CS
Publicado 23/4/2019 17:01:35CET

PALMA DE MALLORCA, 23 Abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Ciudadanos al Congrés per Balears, Joan Mesquida, ha afirmat aquest dimarts, després d'una reunió amb la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), que el seu partit "es compromet a bonificar a les empreses que acomiadin a menys treballadors i a impulsar que tots els contractes siguin fixos, perquè, ha opinat, "la millor política social possible és la generació de riquesa i ocupació".

En un comunicat, la formació taronja ha especificat que el número dos al Congrés, Fernando Navarro, i el candidat al Govern, Marc Pérez-Ribas, també han assistit a la trobada amb la CAEB, que ha servit per "tractar les inquietuds del sector i explicar les mesures econòmiques" del seu partit.

"És important establir un clima on les empreses inverteixin i generin ocupació", ha indicat Mesquida, qui tambè ha dit que el seu objectiu és crear un contracte únic per "acabar amb els contractes porqueria" i que tots siguin fixos.

En la mateixa línia, el candidat al Congrés ha declarat que el seu partit va a "agilitar l'administració i acabar amb les traves burocràtiques perquè les empreses puguin expandir-se fora del seu propi territori".

Segons Mesquida, "s'ha frenat la generació d'ocupació" a Espanya i, a més, ha criticat que el president del Govern i candidat del PSOE a la reelecció, Pedro Sánchez, hagi "disparat la despesa pública i deixat un forat d'11.000 milions d'euros".

Contador