Airbnb aclareix que va recórrer la sanció del Govern i està pendent de sentència

El Govern sanciona per lloguer vacacional il·legal a tres plataformes de viatges i Airbnb es nega a pagar-la
EUROPA PRESS
Publicado 29/5/2019 19:36:29CET

   PALMA DE MALLORCA, 29 Maig (EUROPA PRESS) -

   La plataforma Airbnb ha aclarit aquest dimecres que va recórrer la sanció que el Govern balear li va imposar el 2017 per una infracció molt greu en la comercialització d'ofertes de lloguer vacacional a les Illes, i que actualment estan pendents de sentència.

   Així s'han expressat des d'Airbnb després que la vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, informés que la companyia s'hauria oposat a pagar la multa i que s'ha iniciat un procediment d'embargament amb l'Agència Tributària, extrems que Airbnb nega.

   Cal recordar que, la passada legislatura, el Govern balear va impulsar una modificació de la Llei Turística que regulava les estades vacacionals en habitatges. Com a conseqüència d'aquesta regulació, el Govern ha imposat fins avui tres importants sancions a les plataformes Airbnb, HomeAway i TripAdvisor.

   El febrer de 2018, Airbnb va anunciar que impugnaria la multa, que va considerar que anava "contra les famílies locals que comparteixen la seva llar i aporten grans beneficis a Mallorca i Balears".

Contador

Para leer más