6 de juny de 2020
 
Publicado 5/3/2019 12:04:53 +01:00CET

Armengol insisteix que el Govern "només ha pujat els impostos" al 3% de la població

Francina Armengol en el ple del Parlament (Imatge d'arxiu)
CAIB - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 5 Mar. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimarts en el ple del Parlament que el Govern "només ha pujat" els impostos al "3-4 per cent" de la població "que són les classes altes" i ha defensat que l'Executiu autonmic ha baixat els impostos de classes mitjanes i treballadores "via deduccions fiscals".

Així ha respost Armengol al portaveu del PP, Biel Company, qui li ha preguntat si considera que la fiscalitat de Balears "és justa" i li ha retret que "ningú no es pot apuntar a les deduccions de l'IRPF". "Li veig sec d'idees i amb una fugida de personal en el seu partit que em preocupa", ha contestat Armengol, per afegir que amb el Govern "la gent viu millor".

Així, la presidenta ha remarcat que la política fiscal "est dibuixada" als Pressupostos autonmics i ha ressaltat que el Govern "només ha pujat els impostos de les classes altes" i ha destacat que l'Executiu ha creat l'Impost de Turisme Sostenible i ha establert "deduccions fiscals a classes mitjanes".

"Ha dit molt trist que les coses van bé, ha d'estar content que la gent visqui millor a Balears", li ha dit Armengol al 'popular'.

Per la seva banda, Company li ha contestat a Armengol que "menteix" perqu "ningú no es pot apuntar" a les deduccions fiscals i ha assegurat que el Govern presidit per Armengol "ha recuperat els diners que el PP va aconseguir rectivar".

"Li és igual el que sofreixi la gent de les classes mitjanes i baixes, acabi amb el 'postureo' i ajudi de deb la gent de Balears", ha resolt Company.

En aquest sentit, la titular del Govern li ha contestat que l'Executiu autonmic "ha estat el primer que ha posat una renda social" en l'Estat i ha enumerat diverses accions del Govern.

"No sap que hem augmentat les beques menjador? No sap que hem suprimit el copagament farmacutic que el PP li va posar als pensionistes? No sap que hem ajudat aquells joves que s'anaven perqu no tenien oportunitats? No sap que vivim les poques de millor ocupació? No digui que al Govern no li preocupa la gent de classe mitjana i baixa, perqu la gent ara viu millor", ha resolt Armengol.

Lo más leído

 1. 1

  Portugal registra su mayor nivel de contagios e ingresos hospitalarios en casi un mes

 2. 2

  Miguel Bosé afirma que el coronavirus es "la gran mentira de los gobiernos, el de España incluido"

 3. 3

  Visitas a residencias, reapertura de coles y más oferta de transporte en Madrid con fase 2

 4. 4

  ¿Cómo funciona realmente la anestesia? Acaban de descubrirlo después de 175 años de usarla

 5. 5

  Junta publica la convocatoria extraordinaria para cubrir los 660 puestos de vigilantes de playa para Almería