Balears organitza més de 30 activitats amb motiu de la COP25 des d'aquest dijous fins al 13 de desembre

Publicado 4/12/2019 17:22:27CET
Logo de COP25 2019 en un dels pavellons de la Fira de Madrid, IFEMA, en els preparatius de la Cimera del Clima que començarà el proper dia 2 de desembre, a Madrid (Espanya), a 29 de novembre de 2019.
Logo de COP25 2019 en un dels pavellons de la Fira de Madrid, IFEMA, en els preparatius de la Cimera del Clima que començarà el proper dia 2 de desembre, a Madrid (Espanya), a 29 de novembre de 2019. - Jesús Hellín - Europa Press

La primera activitat serà aquest dijous amb la conferència 'Els reptes de l'ambició davant la crisi planetària i l'emergència climàtica: COP25, una oportunitat' al Caixaforum de Palma

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Govern ha organitzat a Balears més de 30 activitats relacionades amb el canvi climàtic des d'aquest dijous fins al divendres que ve 13 de desembre amb motiu de la XXV Cimera Mundial del Clima de les Nacions Unides (COP25), que se celebra a Madrid, segons ha informat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat.

Més concretament, la primera activitat serà aquest dijous amb la conferència 'Els reptes de l'ambició davant la crisi planetària i l'emergència climàtica: COP25, una oportunitat', que anirà a càrrec líder de la pràctica global de Clima i Energia de WWF Internacional i expresident de la COP20, Manuel Pulgar, i tindrà lloc al Caixaforum de Palma.

Així mateix, li seguiran altres conferències, activitats esportives i culturals, taules rodones, presentació de dades climàtiques i accions educatives, que culminaran en una jornada lúdica i divulgativa amb les escoles el 13 de desembre en Ca n'Oleo, seu de l'Agenda 2030, i a la plaça de Cort i el carrer Palau Reial.

S'actuarà en dos àmbits, d'una banda s'han organitzat esdeveniments que tenen un caràcter més institucional i científic, i per l'altre, s'han previst accions més participatives i de divulgació.

A més de les activitats pròpies organitzades a l'arxipèlag, Balears també té presència a la COP25, a la qual han de posar-se sobre la taula les bases per a una nova fase d'acció climàtica mundial.

Contador

Para leer más