Actualizado 30/09/2008 20:13 CET

Barceló afirma que la "permanent" corrupció del PP no ajuda a l'estabilitat institucional ni a la confiança ciutadana

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

La consellera de Treball i Formació, i portaveu del Govern, Joana Barceló, va subratllar avui que els "permanents" casos de corrupció destapats que impliquen al PP, com en el cas de la detenció de l'ex gerent del Consorci de Desenvolupament Econòmic de les Balears (CDEIB), Antonia Ordinas, no ajuden a l'estabilitat institucional ni a la confiança dels ciutadans en les administracions públiques.

Després de la presentació del I Congrés de la Responsabilitat Social de les Petites i Mitjanes Empreses, Barceló va lamentar "profundament" que Balears segueixi sent notícia nacional per la comissió d'irregularitats, perquè considera que en moments de dificultat econòmica, la confiança de la ciutadania és "molt important" i deuen "restituir-se i reforçar-se".

Per aquest motiu, va reclamar als populars que quan els toqui governar ho facin "un poc millor i no abandonin la responsabilitat quan van sortint aquests casos".

Fins ara, l'anomenada Operació [Scala] s'ha saldat amb la detenció d'onze persones implicades en la trama de corrupció gestada des del Consorci de Desenvolupament Econòmic de les Balears durant la passada legislatura. Entre les persones arrestades figuren l'ex gerent del CDEIB i la seva dona, la soprano Isabel Rosselló.