Bonet i Garrido (PSIB) criden a la mobilització el 28A i el 26M contra "una dreta que amenaça amb banderes"

Bonet i Garrido (PSIB) criden la mobilització el 28A i el 26M contra "una dreta que amenaça amb banderes"
PSIB
Publicado 26/4/2019 16:26:23CET

   PALMA DE MALLORCA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El candidat del PSOE al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, i la secretària general de Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, han cridat a la ciutadania a la mobilització, tan en les eleccions del 28 d'abril, com en les del 26 de maig, contra "una dreta que amenaça amb banderes i soflames".

   Així ho van expressar aquest dijous en l'acte de presentació de la candidatura de PSIB a Porreres, la llista de la qual està encapçalada per Miguel Àngel Veny. Allà, Bonet va demanar el vot per als socialistes, que, al seu semblar, conformen "l'únic partit que ha demostrat que és capaç de governar i que mira pels interessos de la gent normal".

   "A la gent senzilla ens preocupa tenir una sanitat pública, poder enviar als nostres fills a estudiar amb una beca", va afirmar el candidat mallorquí, que va advertir també que, malgrat "estar molt prop d'aconseguir-ho", "tot corre perill si algú es queda a casa".

   En aquesta línia, Bonet va sostenir que la bandera del PSOE és "la dels drets socials" i que el seu partit defensarà "la democràcia que s'ha construït entre tots els últims 40 anys" enfront d'"una dreta que la vol derrocar".

   Per la seva banda, la secretària dels Socialistes de Mallorca va assenyalar que en les properes eleccions, "a Madrid, a Balears, a Mallorca i a Porreres", "estaran en joc" els drets que donen "per fet".

   En aquest sentit, el candidat a l'Alcaldia de Porreres es va comprometre a "treballar per la transparència i el diàleg, obrir l'ajuntament a la participació activa, i millorar els punts febles del municipi, com la seguretat".

Contador