Actualizado 20/05/2008 20:34 CET

La Caixa informa sobre els efectes del canvi climàtic mitjançant tallers formatius en el port de Palma

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

L'Obra Social "la Caixa" presentarà demà a Palma la nova campanya mediambiental de sensibilització sobre els efectes del canvi climàtic al mediterrània, a través d'uns tallers formatius situats en el port de Palma, en una aula mòbil.

A l'acte de presentació acudirà demà el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, i la primera tinent d'alcalde i regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma, Cristina Cerdó, els quals visitaran al seu torn el veler 'Vell Marí', que recorrerà el litoral mediterrani portant a terme campanyes d'educació ambiental, i al llarg del seu recorregut, el vaixell realitzarà exploracions dels efectes del Canvi Climàtic sobre espècies com el Coral.

En les sessions educatives es proposen alternatives i mesures que estan a l'abast de tot el món per poder pal·liar els efectes negatius del canvi climàtic. Alhora, cal destacar que aquesta iniciativa es desenvolupa en col·laboració amb la Fundació CRAM.

A la presentació també participaran el director executiu de La Caixa a Balears, Robert Leporace; el director de l'Àrea de Medi Ambient i Ciència de l'Obra Social de La Caixa, Xavier Bertolín; i el director de la Fundació CRAM, Ferran Alegre.