Actualizado 20/05/2008 20:29 CET

La Cambra de Comerç assessora 200 alumnes de FP sobre el seu futur professional

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

Uns 200 alumnes de Formació Professional de vuit instituts de Mallorca rebran avui i demà informació sobre les possibilitats del seu futur professional a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Així ho va expressar l'organització en un comunicat, en què va explicar que els estudiants van estar atesos per tècnics de la Cambra, els quals els van explicar la importància de la fase pràctica de la seva formació en empreses, com primer contacte amb el món laboral. Alhora, els van mostrar les diferents alternatives de treball, com per exemple, per compte propi, mitjançant un contracte en una organització, o crear un negoci propi.

Les sessions informatives, convocades per la Cambra i per la direcció general de Formació Professional de la Conselleria d'Educació i Cultura, estan dirigides a alumnes que van a fer Formació en Centres de Treball (FCT) en l'últim trimestre d'aquest any, de manera que en elles es destaca la importància de les actituds personals per accedir a una ocupació, a més dels coneixements tècnics.

El programa inclou informació sobre com crear una empresa, l'elaboració d'un projecte i tràmits necessaris, a més de tenir la participació d'un titulat de FP que, una vegada finalitzada la seva formació, va optar per l'autoocupació. Alhora, els tècnics també van recordar els alumnes la possibilitat de continuar estudiant per adquirir una formació més completa.