Publicado 23/01/2019 13:46CET

Cladera lliura el màxim d'avals per convertir-se en la candidata del PSIB al Consell de Mallorca

Catalina Cladera presenta els avals per encapalar la llista del PSIB al Consell
PSIB

   PALMA DE MALLORCA, 23 gen. (EUROPA PRESS) -

   L'actual consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern balear, Catalina Cladera, ha lliurat aquest dimecres 96 avals per convertir-se en la candidata del PSIB al Consell de Mallorca en les properes eleccions de maig.

   Segons han indicat des de la candidatura, es tracta del nombre mxim possible d'avals. L'entrega d'avals és la penúltima passa formal del procés que estableix el reglament de primries dels socialistes per designar candidats, com ha indicat el partit en una nota de premsa.

   Aquest procés finalitzar amb el recompte i la revisió dels avals presentats. Cladera va ser l'única a presentar precandidatura per a la llista al Consell de Mallorca. El termini de presentació de candidatures va finalitzar l'11 de gener i aquest dimecres acabava el termini de presentació d'avals.

   Ats que només s'ha presentat una precandidatura, si el recompte d'avals és vlid es proclamar oficialment la candidatura entre el 24 i el 25 de gener. La Comissió de Garanties es reunir aquesta tarda per fer la revisió d'avals i proclamació provisional de candidats.

   Durant l'acte d'entrega dels avals, Cladera ha agrat la "confiana" de la militncia socialista. Des de la candidatura han explicat que en els últims dies s'ha reunit amb "prcticament totes les agrupacions socialistes de Mallorca" i els ha presentat el seu "projecte de marcat carcter municipalista amb el qual espera governar des de la proximitat".

   L'objectiu és "fer front als perills que amenacen tirar enrere les conquestes socials" de la legislatura, ha manifestat la precandidata.