Publicado 31/12/2019 15:05CET

Company diu que el discurs d'Armengol va ser "molt pobre" i demostra una "presidenta esgotada"

Gabriel Company
Gabriel Company - EUROPA PRESS - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 31 Dic. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a Balears, Biel Company, ha assegurat aquest dimarts que el discurs de final d'any de la presidenta del Govern, Francina Armengol, va ser "molt pobre" i demostra que "estem davant una legislatura i una presidenta molt esgotada".

En declaracions als mitjans de comunicació, Company ha recordat que la presidenta porta cinc anys al capdavant del Govern i ha considerat que, durant aquest període, Armengol "no ha sabut arreglar" els problemes dels ciutadans de les Illes a causa de la seva "ineficcia".

En aquest sentit, Company ha assenyalat que existeixen uns problemes de mobilitat "molt greus" a Balears, a més d'una "falta de dileg i consensos" del Govern amb la resta de partits.

FORMACIÓ DE GOVERN

D'altra banda, el líder del PP ha expressat la seva "preocupació" per les negociacions per a la formació d'un govern a Espanya i pels acords que est signant el PSOE, alhora que ha considerat que "el Govern est en mans dels quals volen trencar Espanya".

A més, Company ha assegurat que la paraula del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, "no val res a l'hora de la veritat".

Para leer más