El Consell diu que la declaració d'interès general del projecte d'Arenal&Dunes&Resort SL està en fase d'al·legacions

Publicado 15/5/2019 17:34:23CET

   PALMA DE MALLORCA, 15 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Mallorca ha aclarit que l'expedient d'autorització d'activitats per a la declaració d'interès general del projecte d'Arenal&Dunes&Resort SL a Son Bunyola (Banyalbufar) està en fase inicial, ja que es troba en exposició pública.

   Segons ha informat el Consell en un comunicat, en el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) de 7 de maig de 2019 es va publicar que l'expedient d'autorització d'activitats per a la declaració d'interès general del projecte quedava sotmès a exposició pública durant trenta dies.

   Això significa que es troba en període d'al·legacions, segons el qual disposen la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de Balears i la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental.

   Una vegada acabat el termini d'al·legacions, s'haurà d'iniciar la tramitació d'estudi d'impacte ambiental.

   En aquesta fase, més d'una desena d'organismes públics han d'emetre informes perquè la Comissió Balear de Medi ambient emeti una resolució ambiental.

   Per acabar, quan se sàpiga quina tramitació li dóna la Comissió Balear de Medi ambient, la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme estudiarà tots els informes i portarà la resolució de l'expedient a una de les sessions mensuals per valorar si és procedent la declaració d'un interès general.

Contador

Para leer más