Actualizado 30/09/2008 20:01 CET

El Consell de Mallorca pretén conscienciar a la joventut sobre la necessitat de reciclar a través de 'Mallorca Recicla'

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

El Consell de Mallorca, a través de la Conselleria de Medi Ambient de la institució insular, pretén conscienciar a la joventut mallorquina de la necessitat del reciclatge, tant dins com fora de casa, amb l'objectiu de cuidar la terra, a través del programa 'Mallorca Recicla'.

Mitjançant comunicat, el Consell de Mallorca va informar que la consellera del ram, Catalina Julve, va presentar avui un programa en el qual participaran un total de 126 centres educatius de l'illa, fet que suposa una participació del 32,47%.

Alhora, Julve va anunciar que entre les activitats més destacades d'aquest ambiciós projecte es troben les dirigides "especialment" per als estudiants d'Educació Infantil i primària, així com un calendari d'activitats diferent per als de Secundària i Batxillerat.

En aquest sentit, una altra de les activitats que es recullen en 'Mallorca Recicla' destaca la publicació d'un CD per Nadal amb el títol 'Joanet Reciclis'. Alhora, la creació d'un llibre que contindrà tots els diferents tallers educatius que ensenyen tots i cadascun dels recursos "bàsics" per convertir un residu en recurs.