El Consell modifica la 'Guia de contractació socialment responsable' per fer-la "més útil"

Publicado 14/3/2019 12:39:54CET

PALMA DE MALLORCA, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Oficina de Responsabilitat Social del Consell de Mallorca ha fet una sèrie de modificacions en la 'Guia de contractació socialment responsable' per "millorar-la i fer-la més útil".

Segons han informat, aquestes millores sorgeixen de les propostes fetes pel grup de treball, integrat per agrupacions empresarials, sindicats, l'universitat i altres entitats.

Els canvis han estat aprovats per unanimitat en el Ple de la institució insular, celebrat aquest dijous 14 de març.

La 'Guia de contractació socialment responsable' va ser creada el 26 de juliol de 2018. Durant aquests sis mesos, l'Oficina ha reunit un grup de treball integrat per representants dels col·lectius d'interès, per fer un seguiment i control obert a proposar millores i canvis en el text. L'objectiu és que aquesta guia sigui "un document viu i en revisió constant", expliquen.

En concret, l'Universitat de les Illes Balears (UIB), el Centre per a la Gestió Ètica de l'Empresa (Eticentre), el Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (Cermi), UGT i STEI-Intersindical van presentar diferents propostes i suggeriments de millora de la guia. Les modificacions se centren en la introducció de clàusules noves en les fases del procediment de contracció i de propostes pràctiques de clàusules i criteris concrets.

Para leer más