Publicado 29/3/2019 12:59:35 +01:00CET

Costa reitera el "respecte" del Govern cap a les decisions de la Junta Electoral sobre el llaç groc de MÉS

MÉS per Mallorca substitueix el lla groc del Parlament pel 'sinsajo' de'
EUROPA PRESS

   PALMA DE MALLORCA, 29 mar� (EUROPA PRESS) -

   La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha reiterat aquest divendres el "respecte" del Govern cap a les decisions que es prenguin des de la Junta Electoral en relació al lla groc penjat des de MÉS per Mallorca a les seves balconades del Parlament.

   Segons ha explicat en roda de premsa, "sempre que hi ha eleccions i s'entra en un període electoral les regles del joc són les que són i per aix est la Junta Electoral, per fer les valoracions pertinents".

   Finalment, ha recordat que "en totes les campanyes electorals sempre acaba havent-hi demandes d'un costat i d'un altre i per aix est la Junta Electoral".

   Cal recordar que el dijous la Junta Electoral Provincial va donar a MÉS i al president del Parlament, Baltasar Picornell, un termini de 24 hores per retirar el lla groc que penjava a la seva balconada a l'edifici Ramon Llull del Parlament, arran d'una denúncia de Vox.

   Per aix, la formació ha substitut aquest divendres el lla groc pel símbol del 'sinsajo' de la saga de ficció 'Els Jocs de la Fam', en el to verd clar corporatiu de la formació.