Cs Balears lamenta el "tacticisme curtplacista" de Vox després de la constitució de la Mesa del Congrés

Publicado 4/12/2019 17:11:03CET
La portaveu parlamentària de Ciudadanos Balears, Patricia Guasp, en el Parlament balear.
La portaveu parlamentària de Ciudadanos Balears, Patricia Guasp, en el Parlament balear. - CIUDADANOS BALEARES

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

La portaveu adjunta de Ciutadans a Balears, Patricia Guasp, ha lamentat aquest dimecres el "tacticisme curtplacista" dels "populistes de Vox", després que Cs no aconseguís tenir representació a la Mesa del Congrés formada aquest dimarts.

Així s'ha expressat la diputada de Cs en una roda de premsa en el Parlament, després de la celebració de la junta de portaveu, on ha argumentat, també, que Vox "va decidir cedir un lloc de la Mesa als altres populistes", en al·lusió a Podem.

A més, Guasp ha argumentat que, en el cas de Vox Balears, en el ple d'aquest dimarts van demostrar que "no aporten res a la defensa dels interessos reals de les Illes Balears".

Així mateix, la portaveu adjunta de Cs també ha lamentat que "aquests extremismes estiguin sent alimentats tant per Sánchez com per Armengol" als quals, segons ha dit, la presència de Vox "els va molt bé per als seus arguments i per contraatacar a partits de centre moderat com a Ciutadans".

Així mateix, Guasp ha assenyalat que els "preocupa" el panorama polític nacional, afirmant que "sembla" que aquest dimecres "s'ha fet un pas més cap al pacte de l'insomni", en referència a les negociacions per a la formació d'un futur Govern entre PSOE i ERC.

Finalment, respecte a les dades de l'atur a Balears que assenyalen que l'atur va créixer un 3,79 per cent interanual al novembre, Guasp ha argumentat que aquest increment reflecteix "el llegat d'Armengol" en aquesta legislatura, "precarietat laboral, més atur i més empobriment", ha afegit.

Contador