Cs promet pagar en 30 dies a autònoms i petits empresaris

26M.- Cs Promet Pagar En 30 Dies A Autònoms I Petits Empresaris
CS
Publicado 11/5/2019 17:09:19CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Ciudadanos (Cs) al Parlament, Marc Pérez-Ribas, ha presentat aquest dissabte les propostes de la formació taronja respecte a empresaris de cara als comicis municipals, insulars i autonòmics del 26 de maig i, entre altres qüestions, s'ha compromès a que l'Administració pagui en 30 dies a autònoms i petits empresaris.

   "A Ciudadanos ens comprometem a treballar per als autònoms i petits empresaris i a reduir dels 47 actuals a 30 els dies que triguen a cobrar de l'Administració Pública", ha manifestat Pérez-Ribas durant una visita al Mercat de l'Olivar al costat de la candidata de la formació a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar.

   A més, el candidat al Parlament ha assegurat que Cs desenvoluparà "programes per a la transformació digital" a comerços amb la finalitat de "dinamitzar l'economia" i, així mateix, potenciar el Centre Balears Europa per "aprofitar plenament" les ajudes comercials de la Unió Europea.

   REDUCCIÓ IBI I "COMBAT" Al COMERÇ "IL·LEGAL"

   Per la seva banda, Pomar, ha subratllat que la formació taronja "combatrà" el comerç il·legal a través de l'augment de la "seguretat" als carrers a més de "netejar grafitis" a Palma i crear una aplicació de rutes comercials per barris de la ciutat.

   Finalment, la candidata a Cort s'ha compromès a "reduir l'Impost de Béns Immobles (IBI), l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i a baixar les taxes als micro comerços"", ha resolt.

Contador

Para leer más