Detenen una dona per agredir una usuària amb discapacitat al centre residencial on feia feina

Successos.- Un home greu a Eivissa després de precipitar-es pel buit d'una escal
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 29/3/2019 17:21:08CET

   PALMA DE MALLORCA, 29 Març (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han detingut una persona de 50 anys d'edat per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar en agredir a una usuària amb discapacitat del centre residencial en el qual treballava la detinguda.

   Segons ha informat el cos en un comunicat, les investigacions van començar dimecres passat, quan agents de la Policia Nacional van rebre una denúncia d'un centre residencial en el qual es denunciava que una de les cuidadores pertanyent al centre havia agredit a una usuària amb un alt grau de discapacitat.

   Els fets van ocórrer a les 05.30 hores de la matinada del dimecres quan la detinguda es trobava en el torn de nit, i quan es disposava a realitzar el canvi de bolquers a una usuària amb una discapacitat elevada, va procedir a agredir aquesta persona, produint-li diverses ferides i hematomes, dels quals va haver de ser atesa pel personal facultatiu, alhora que li proferia insults tals com "subnormal" i "inútil".

   Davant la gravetat dels fets es va procedir el dijous a la detenció de la cuidadora per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Contador

Para leer más