Detenen un home per estafar amb falsos lloguers de cases a treballadors a Mallorca

Successos.- Detenen un home per estafar amb falsos lloguers de cases a treballadors que venien a Mallorca
GUARDIA CIVIL - Archivo
Publicado 11/5/2019 16:57:34CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor de nombroses estafes relacionades amb el lloguer d'habitatges a persones que es desplaçaven Mallorca a treballar. Fins al moment hi ha 15 afectats i l'estafa ascendeix a 6.000 euros.

   Segons ha informat l'institut armat en una nota, els fets van començar en el mes de gener quan el detingut anunciava a xarxes socials ofertes d'habitatges per llogar a Cala Millor i Calvià.

   Les víctimes contactaven amb el detingut, que sol·licitava un dipòsit d'entre 350 i 500 euros per "assegurar" l'habitatge, després d'enviar als afectats fotografies i un precontracte de lloguer.

   Segons relata la Guàrdia Civil, moltes víctimes es van percatar de l'engany dies abans de viatjar a l'Illa encara que alguns es van personar a la direcció de l'habitatge i descobrien que no es llogava.

15 AFECTATS I 6.000 EUROS ESTAFATS

   Agents de la Guàrdia Civil de Manacor van començar la investigació i van localitzar 15 perjudicats als quals havien estafat al voltant de 6000 euros.

   L'estafador vivia a Huelva i va ser detingut i posat a disposició judicial el passat 2 de maig.

   La Guàrdia Civil no descarta que hi hagi més afectats ja que existeixen denúncies a les províncies de Huelva, Sevilla, Cadis, Granada, Badajoz Bilbao i Barcelona.

Contador

Para leer más