Detingut a Eivissa un fugitiu reclamat en el Regne Unit per abusar sexualment de la filla de la seva parella

Actualizado 26/8/2019 12:42:58 CET
Policia Nacional en l'aeroport d'Eivissa.
Policia Nacional en l'aeroport d'Eivissa.POLICÍA NACIONAL

EIVISSA, 26 Ago. (EUROPA PRESS TELEVISIÓ) -

Agents de la Policia Nacional han detingut en Eivissa a un fugitiu israelià reclamat per les autoritats del Regne Unit per un delicte d'abusos sexuals a menors.

Segons ha informat la Policia Nacional, l'home va ser localitzat en l'Aeroport d'Eivissa quan es disposava a abandonar el territori nacional a Israel després de finalitzar a l'Illa les seves vacances.

L'arrestat estava cercat per abusar sexualment durant tres anys de la filla de la seva parella sentimental, que tenia entre 11 i 13 anys quan van succeir els fets. La Policia ha indicat que la menor estava amenaçada pel seu padrastre, que li va fer creure que, si explicava l'ocorregut, la seva mare sofriria grans deutes.

A més, després de cada episodi d'abús comprava regals d'alt valor econòmic a la menor. Els investigadors sospiten que ho feia per comprar el silenci de la nena.

Passats dos anys dels fets, la nena li va confiar a un dels seus professors l'ocorregut i l'home va ser condemnat per les autoritats judicials britàniques.

Sobre aquesta persona va recaure una Ordre Europea de Detenció i Entrega. L'arrest es va dur a terme quan els agents especialitzats en localització de fugitius van rebre, a través de l'Oficial d'Enllaç de l'Agència Nacional Contra el Crim del Regne Unit, una comunicació urgent sol·licitant la col·laboració per a la seva localització.

En poques hores es va esbrinar que aquesta persona pretenia abandonar el territori nacional amb rumb a Israel, després de gaudir d'unes vacances a Espanya. Després de la seva localització en l'Aeroport d'Eivissa, el fugitiu va ser arrestat.

Para leer más