El disseny gràfic i la fotografia, protagonistes en el 'Quiosc' de PalmaActiva

Publicado 26/11/2019 17:23:50CET
Les emprenedores Ariana Torres i Danielle Stack exhibeixen durant tota la setmana, fins al dissabte, el seu treball de disseny gràfic i fotografia.
Les emprenedores Ariana Torres i Danielle Stack exhibeixen durant tota la setmana, fins al dissabte, el seu treball de disseny gràfic i fotografia. - AYUNTAMIENTO DE PALMA

Dues emprenedores del Centre d'empreses de PalmaActiva ensenyen el seu treball en el 'Quiosc'

PALMA DE MALLORCA, 26 Nov. (EUROPA PRESS) -

Les empresàries Ariana Torres i Danielle Stack exhibeixen, durant tota la setmana, fins al dissabte, el seu treball de disseny gràfic i fotografia en el 'Quiosc' de PalmaActiva.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dimarts en una nota de premsa, les dues emprenedores es van conèixer al 'coworking' de Palma Activa.

En aquest sentit, ambdues han declarat estar "molt satisfetes" al'coworking', ja que "es creen sinergies entre les persones que treballen allà, és un equip de treball encara que cadascú tingui la seva pròpia empresa".

A més, tant Torres com Stack han afirmat que esperen que la seva estada en el 'Quiosc' sigui "positiva" per mostrar el seu treball "al màxim nombre de gent".

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de Cort, Rodrigo Romero, ha explicat que en els últims mesos el 'Quiosc' ha estat ocupat per diverses empreses i associacions, "la qual cosa satisfà molt a l'Ajuntament", ja que pensen que "aquest és un lloc amb molt potencial" i es vol "promoure el seu ús".

Així mateix, Romero ha recordat que per utilitzar el 'Quiosc' s'ha d'enviar una sol·licitud a PalmaActiva, la qual es pot descarregar a la pàgina web de l'entitat.

'QUIOSC' DE PALMA ACTIVA

El 'Quiosc' de PalmaActiva és un espai, on empreses, emprenedors i entitats poden exposar i testar "temporalment" els seus productes i serveis, ha explicat l'Ajuntament de Palma.

Si bé, ha assenyalat, no es permet la venda dels productes ni dels serveis que s'exposen.

Contador

Para leer más