El documental 'Nàufrags de l'evolució' es presenta aquest dijous als alumnes de Sant Lluís

Publicado 27/3/2019 13:09:48CET

   MENORCA, 27 Març (EUROPA PRESS) -

   El documental de naturalesa 'Nàufrags de l'evolució', gravat pel menorquí Toni Escandell, es presentarà aquest dijous als centres educatius de Sant Lluís. La projecció es durà a terme a la sala Polivalent Albert Camus, a les 11.30 hores, segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

   Durant el 2019, a través del programa 'Viu la cultura', impulsat per la Conselleria de Cultura, s'ha projectat el documental a diverses sales de cinema i auditoris de Balears.

   'Nàufrags de l'evolució' és un documental gravat, dirigit i presentat pel menorquí Toni Escandell i coproduït per IB3 i Paleártica Films, i ha rebut diversos premis internacionals, com el premi a la Millor Pel·lícula Europea del Festival de Cinema de la Conservació de la Vida Salvatge de Nova York o el premi d'Excel·lència a l'Accolade Global Festival Film Competition dels Estats Units.

   Aquesta proposta audiovisual, realitzada amb un llenguatge clar i amè per a tots els públics, ensenyarà als alumnes uns personatges molt especials: la sargantana balear (Podarcis lilfordi lilfordi) i la planta rapa mosquera (Helicodiceros muscivorus), espècies endèmiques.

Contador

Para leer más