Durán assegura que la reunió de Noguera amb els treballadors de l'EMT "arriba malament i tard"

Publicado 28/3/2019 14:51:37CET

   PALMA DE MALLORCA, 28 Març (EUROPA PRESS) -

   La portaveu del PP a Palma, Margalida Durán, ha assenyalat que la reunió de l'alcalde, Antoni Noguera, amb els representants dels treballadors de l'EMT per desconvocar la vaga "arriba malament i tard" i ha afegit que "no s'hagués arribat a aquest punt sense les polítiques d'imposició del govern d'esquerres".

   D'aquesta manera, la regidora ha apuntat que "Hila i Noguera només encerten quan rectifiquen" i ha destacat que porten "dies exigint a l'alcalde que treballi per aconseguir la pau social en l'empresa municipal i evitar així les aturades que s'han produït, les conseqüències de les quals han hagut de patir els palmesans".

   Durán ha assenyalat que "les coses s'han fet malament des de l'inici, al no escoltar les demandes dels treballadors, convocar un concurs de mèrits en lloc d'un d'oposició i negar-se a deixar entrar el comitè d'empresa en l'últim Consell d'Administració, tot i que el PP va sol·licitar que se'ls permetés assistir".

MODIFICACIÓ PGOU EN RELACIÓ A ESTABLIMENTS TURÍSTICS

   D'altra banda, ha assenyalat que el seu grup s'ha abstingut en la votació de la modificació del PGOU relacionada amb la regulació d'establiments turístics perquè "no és cert que el que s'ha votat avui faciliti la creació d'habitatge públic o de preu assequible".

   En aquest sentit, la regidora ha apuntat que "s'ha perdut tota una legislatura en matèria d'habitatge, sent un dels principals problemes dels ciutadans" i ha afirmat que "no s'ha construït ni un sol habitatge públic ni s'ha facilitat l'accés a pisos a preu assequible".

Contador

Para leer más