Els Bombers sufoquen un incendi en una piscifactoria prop de Sant Joan de Déu

Publicado 15/8/2019 11:09:13CET
Camions de Bombers de Palma al Parc de Son Malferit (recurs). Bombers de Palma
Camions de Bombers de Palma al Parc de Son Malferit (recurs). Bombers de Palma - EUROPA PRESS - Archivo

   El foc s'ha extingit a les 06.30 hores d'aquest dijous i ha afectat una superfície de 2.000 metres quadrats

   PALMA DE MALLORCA, 15 Ag. (EUROPA PRESS) -

   Els Bombers de Palma han sufocat en la matinada d'aquest dijous un incendi declarat en una piscifactoria de dorades i llobarros situada prop de l'Hospital Sant Joan de Déu, a Palma.

   Segons han informat fonts dels Bombers a Europa Press, les flames s'han iniciat sobre les 01.30 hores d'aquest dijous a la Piscifactoria Balear, situada prop de l'Hospital Sant Joan de Déu. Els treballs d'extinció s'han allargat fins a les 06.30 hores, moment en el qual s'ha donat per extingit l'incendi.

   Les flames han calcinat una superfície de 2.000 metres quadrats. En concret, el foc ha afectat els hivernacles de dorades i llobarros de la piscifactoria, una estructura metàl·lica amb cobertura de plàstic que en el seu interior alberga diverses instal·lacions elèctriques.

   Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dotacions de Bombers dels parcs de Platja de Palma, Son Malferit i Sa Teulera al costat de tres camions cisterna (2 d'Emaya i un dels Bombers), ja que les tasques d'extinció de les flames han requerit d'una gran quantitat d'aigua per a l'extinció de l'incendi, que s'ha donat per sufocat a les 06.30 hores d'aquest dijous.

Para leer más