Actualizado 30/09/2008 20:59 CET

Els diputats parlamentaris visitaran demà l'hospital de referència de Son Espases

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

Els membres de Taula i Junta de Portaveus del Parlament dels Illes Balears, juntament com diputats dels diferents grups parlamentaris, visitaran demà dimecres les obres de construcció del nou hospital de referència de Son Espases.

Mitjançant comunicat, el Govern va destacar que el conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs; el director general del Servei de Salut, Josep Pomar; els responsables del seu equip i de les obres del centre hospitalari seran els encarregats de guiar als diputats en la visita. La visita és exclusivament per als diputats, per motius de seguretat.

En aquest sentit, destacar que tot apunta l'obertura del nou hospital de referència de les Balears es produirà a meitat del 2010, i tindrà més de 500 habitacions individuals, a més que absolutament tots els banys del centre sanitari estan adaptats per a minusvàlids.

Finalment, recordar que per evitar saturacions en els accessos a l'Hospital de Son Espases, s'han creats dues entrades, que s'usaran en funció dels serveis als quals s'accedeixi, sent un d'ells el d'hospitalització, i d'altra banda el de diagnòstic