Publicado 11/1/2019 14:01:26 +01:00CET

Els menors de 31 anys ja poden sollicitar la targeta jove del TIB i gaudir del descompte del 50% en bitllets

Metre i trens de Palma
CAIB - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 11 Ene. (EUROPA PRESS) -

Els menors de 31 anys ja poden sollicitar la targeta jove del Consorci de Transports de Mallorca per beneficiar-se del 50 per cent de descompte sobre el preu del bitllet senzill, que fins ara solament incloa els menors de 25 anys.

Segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat en un comunicat, es preveu que 8.200 usuaris actuals de la targeta intermodal de perfil general ja puguin beneficiar-se de la targeta jove.

Així, els usuaris actuals menors de 31 anys ja poden sollicitar la targeta jove a qualsevol de les oficines d'atenció a l'usuari del TIB (Palma, Inca i Manacor) o en les oficines municipals d'alguns ajuntaments.

A més, les targetes de perfil jove emeses abans de l'11 de gener tenen data de caducitat el dia en qu l'usuari compleix els 26 anys, per la qual cosa es recomana als usuaris actuals que són a punt de complir els 26, i que disposin d'aquesta targeta, que es dirigeixin a les oficines del TIB o a les oficines municipals per ampliar la data de caducitat.

La nova mesura, que ha entrat en vigor l'endem de la seva publicació en el Butlletí Oficial de Balears, va ser aprovada el passat mes de febrer pel Parlament i validada pels diferents rgans consultius del Consorci de Transports de Mallorca.

Para leer más