Enrique Sánchez Navarrete, nomenat nou director insular de l'AdministraciónGeneral de l'Estat a Eivissa i Formentera

Publicado 4/4/2019 16:24:11CET

   PALMA DE MALLORCA, 4 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La delegada del Govern a Balears, Rosario Sánchez Grau, ha nomenat a Enrique Sánchez Navarrete com a nou director insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera.

   Segons ha informat la Delegació del Govern a Balears, Sánchez substitueix en aquest càrrec a Ramón Roca Mèrida, que ha cessat en les funcions que exercia des del passat mes de juliol perquè formarà part de les candidatures de les eleccions al Parlament convocades pel 26 de maig.

   Enrique Sánchez Navarrete és llicenciat en Psicologia i pertany al Cos Superior de Tècnics d'Institucions Penitenciàries.

   En l'actualitat ocupava la prefectura de la Unitat Contra la Violència sobre la Dona a la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera.

   Entre altres càrrecs anteriors ha estat psicòleg del servei de Gestió de Penes i Mesures Alternatives del Centre Penitenciari d'Eivissa, així com subdirector de Tractament del mateix centre.

   Entre 2007 i 2015 va ser regidor de l'Ajuntament d'Eivissa, assumint la gestió de l'àrea municipal de Benestar Social i Recursos Humans durant els primers quatre anys.

Contador

Para leer más